Over dierect.nl

www.Dierect.nl is een website voor aquarium & vijver benodigdheden, uw webshop voor onder andere vijver- en aquariuminrichting, techniek, verlichting en voer. Door ons uitgebreide assortiment is de kans zeer groot dat u slaagt op Dierect.nl. Zowel voor de inrichting van de leefomgeving van uw waterdieren, als voor de voeding (van bijvoorbeeld vissen, garnalen en planten) bieden wij diverse mogelijkheden. Voor zowel uw aquarium, als voor uw vijver zijn diverse onderdelen verkrijgbaar (o.a. van Eheim).

Sinds het begin van ons bestaan zijn wij verdeler in Nederland en België voor AL-KO-TE. Dit merk voor vijvervisvoer biedt een optimale verhouding in prijs en kwaliteit. De diverse soorten voer (zoals koivoer) bestaan uit hoogwaardige ingrediënten en zijn toch scherp geprijsd.

Heeft u vijveradvies nodig? Dan kunt u (uitsluitend in de gemeentes Lochem, Deventer, Zutphen, Voorst, Brummen en Bronckhorst) een Vijver-APK laten uitvoeren door Dierect.nl. U kunt hierbij denken aan microscopisch onderzoek, technische inspectie en het testen van waterkwaliteit. Aan de hand van de uitslagen geven wij advies op basis van de afgeronde NVN Koi-University (niveau A).

Inmiddels zijn wij ook verdeler voor Aqua-Tropica en Dr.Shrimp, de merken voor uw garnalen, kreeften, slakken en mosselen. Het voedsel van Aqua-Tropica bevat alles wat uw waterdier nodig heeft, zonder overbodige toevoegingen. Indien uw aquariumdier niet in optimale gezondheid verkeert, heeft Dr.Shrimp diverse producten om ze er weer bovenop te krijgen. Na ontvangst van uw order, zorgen wij ervoor dat u uw product(en) zo snel mogelijk in huis krijgt. Uiteraard kunt u bij Dierect.nl ook terecht met vragen betreffende onze producten! Staat het artikel van uw keuze niet in ons assortiment? Neem dan (per e-mail) contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Algemene bedrijfsgegevens

  • Dierect.nl
  • Zutphenseweg 99
  • 7211 EC Eefde
  • sales@dierect.nl
  • 06-45972139
  • KvK nr. 57953058
  • BTW nr. NL129564710B01
  • IBAN nr. NL26 RABO 0341 7405 78