koivoer voor hoveniers

En dan is de tuin met aangelegde vijver klaar, de klant tevreden en dan?
Opdracht klaar, door naar de volgende?
Bij veel tuinen blijft het alleen bij de aanleg ervan en is er (bijna) geen opvolging en dat is een gemiste kans.
Hoe mooi zou het zijn als hier een herhaalde opdracht aan te koppelen is, voor bijvoorbeeld onderhoud en/of aanpassingen in de tuin.
Maar hoe pak je dit aan?
Bij een tuin met aangelegde vijver met vissen is er dan een goede mogelijkheid: het achterlaten van een zak Alkote-voer bij de oplevering.

Op een gegeven moment is het voer op en de vissen moeten toch weer eten. De kans is dan groot dat de klant graag hetzelfde, hoogwaardige koivoer met een leuke prijs van Alkote wil blijven voeren en dat u als hovenier wordt gebeld met de vraag om een nieuwe zak voer te leveren.
Het kan dan maar zo, dat de klant, omdat hij nu toch al belt, vraagt of de haag dan ook meteen gesnoeid kan worden, wanneer je het voer langsbrengt?

Op deze manier ontstaat er een mooi nieuw contactmoment, dat door de klant zelf wordt geïnitieerd. Waarmee je zelf als hovenier niet achter klussen voor onderhoud aan hoeft te bellen, iets waar de meeste mensen niet meteen prijs op stellen.

Om dit gemakkelijk te maken, hebben wij een D2H-pagina (Dierect 2 Hovenier), want uiteraard heeft Dierect.nl een aangepaste inkoopprijs voor hoveniers.

Waarom Alkote voer van Dierect.nl?

Dierect.nl heeft sinds 2013 het distributie recht in Nederland voor Alkote, het voordeel hiervan is dat er een Nederlandse contact persoon is.
Alkote verspreid hun voer over een groot deel van Europa, hierdoor is de inkoop voor hen voordeliger en zo krijgt de klant een zeer goed voer voor een betaalbare prijs.
Dierect.nl laat het voer rechtstreeks vanaf Allco (het moederbedrijf van Alkote) in Duitsland verzenden. Hierdoor ontvang je dus vers voer dat lang houdbaar is.
Komt het even niet uit om het voer zelf te bezorgen? Geen probleem! Dan laten wij het gewoon rechtstreeks bij uw klant bezorgen. U logt dan gewoon in bij de Alkote hoveniers shop en geeft bij de bestelling het alternatieve afleveradres (van uw klant) in.

Interesse? Meld je dan aan bij sales@dierect.nl met NAWgegevens en je KVKnummer.