Win Koivoer

Winactie Alkote koivoer

 

2020 wordt helaas een jaar zonder (koi)beurzen. Toch willen wij van Dierect.nl jullie graag kennis laten maken met onze mooie producten van Alkote. Dit doen wij door middel van een winactie! Doe mee en maak kans op 4,5 kilo All-season koivoer (3 kg drijvend en 1,5 kg zinkend voer), een mooi compleet koivoer van Alkote, met aandacht voor kleur, weerstand en conditie van je vis.

Wat moet je doen om deel te nemen? Download hier de flyer met productinformatie,  laat je gegevens achter en maak al kans!

Hoe weet je of je gewonnen hebt? Uit alle inschrijvingen loten wij 1 winnaar. Deze maken wij op zaterdag 18 juli bekend op de Facebookpagina van Dierect.nl en Alkote.nl, daarnaast sturen wij de winnaar ook een email.

Niet gewonnen? Niet getreurd, Iedereen die zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt als attentie een klein proefzakje met Alkote All-season koivoer.

Natuurlijk kan je dit goede en betaalbare voer ook gewoon bestellen via onze webshop. Het All-season koivoer is al verkrijgbaar in verpakkingen vanaf 1kg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren